Co-visie

Supervisie

Supervisie is voor iedereen die wil leren van zijn ervaringen en wil groeien in zijn professionaliteit en persoonlijkheid.

Met supervisie kijk je naar het waarom van de dingen die je doet. Het is een leermethode voor professionals die werken in mensgerichte beroepen. De interactie met de ander staat in dit werk centraal.

Omdat je zelf het instrument bent in de ontmoeting met de ander, is het goed en belangrijk om stil te staan bij jezelf. Dit doe je tijdens supervisie; je zoomt in op een concrete werksituatie en reflecteert op je eigen ervaring, handelen en functioneren. Samen kijken we naar jouw motieven, kennis, inzicht, gedachten en gevoelens.Op deze manier krijg je zicht op je persoonlijk functioneren en ontdek je wat ontwikkel- of groeimogelijkheden voor je zijn. Zodat je, naast professioneler, ook met meer voldoening gaat werken. Systematisch toepassen van supervisie kan (langdurige) spanning op het werk voorkomen.

SPOOR

MIJN WERKWIJZE
Ik ben in staat om je op een open en natuurlijke manier je verhaal te laten vertellen en zo te bekijken wat je echt wilt. Met oprechte aandacht en vol empathie luister ik. Ik stel je de juiste vragen die je tot denken zetten over wie jij bent, wat je doet en wat je wilt. Ik gebruik humor, ben daadkrachtig en confronterend, dit alles met behoud van jouw grenzen.

Er zijn geen problemen nodig voordat supervisie werkend is. Sterker nog, bij supervisie leer ik je vooral kijken naar wat goed gaat, waardoor je krachtiger in je persoon en in je werk komt te staan.