Co-visie

Over mij

Een begeleidingstraject doe je niet alleen; dit doe je samen met je supervisor of coach. Bij een keuze voor jouw begeleider is het belangrijk te weten wie je voor je hebt. Daarom stel ik me graag even aan je voor.

Mijn naam is Cora van Keulen-Kool. Vanuit mijn overtuiging dat supervisie en coaching onmisbaar is voor persoon en beroep, richtte ik Co-Visie op. Ik weet namelijk zeker dat iedereen vol mogelijkheden zit en we allemaal kunnen leren om deze optimaal in te zetten. Zo komen we tot persoonlijke en professionele groei. Ik werk vanuit de positieve psychologie: de wil en het geloof dat je iets kunt bereiken, doet je tot actie overgaan om een onderdeel van je eigen leven in beweging te krijgen. Ik wil je helpen om in je wilskracht te komen, zodat je uit eigen motivatie kunt ontwikkelen. Zin krijgen om aan de slag te gaan is belangrijker dan het vinden van de acties zelf. De eerste stap daarin heb je gemaakt, zodra je contact met me opneemt.

Als supervisor en coach neem ik mijn verantwoordelijkheid voor een fijne leeromgeving, waarin jouw leerproces tot zijn recht komt. Mijn streven is je op je gemak te laten voelen. Je mag zijn wie je bent. Vanuit dit vertrouwen kun je gaan ontwikkelen in persoon en beroep.
Het draait tijdens de begeleiding om jouw proces en ik wil daarin jouw compagnon zijn. Aan jou de vraag: Ga je mee op reis?

spoor-groen

MIJN PASSIE VOOR COACHING EN SUPERVISIE
Tijdens mijn SPH-studie kwam ik voor het eerst in aanraking met supervisie. Ik vond dit heel verhelderend en het gaf mij steeds de energieboost die ik nodig had. Supervisie liet me sindsdien niet meer los en de stap naar de opleiding ‘Supervisie en Coaching’ was dan ook snel gemaakt.

Inmiddels geniet ik acht jaar van elk supervisie en coachtraject. Het blijft me integreren hoe mensen tot nieuwe inzichten komen door stil te staan bij zichzelf en hoe zij zich verhouden tot de werksituatie. Ieder proces verloopt weer anders, maar vooruitgang is altijd zichtbaar.

Sinds 2007 werk ik als persoonlijk begeleidster op een residentiële leefgroep met jongeren. Daarnaast geef ik trainingen Fysieke en Mentale Weerbaarheid en train ik professionals in de methodiek Gentle Teaching. In mijn woonplaats Woudenberg, ben ik actief als eetcoach. Verder deed ik werkervaring op in de gehandicaptenzorg, de kinderpsychiatrie en als supervisor op de Christelijke Hogeschool Ede.