Co-visie

Informatie

TARIEVEN
Individuele supervisie
€ 95,- per uur (excl. Btw.)
We beginnen het traject met een intake. Deze intake is gratis. Een individueel supervisietraject bestaat uit tenminste tien zittingen van ongeveer een uur.

Groepssupervisie
Voor groepen geldt een tarief op maat.

Groepssupervisie heeft als voordeel dat je in een groep van elkaar kunt leren; de vragen die je aan elkaar stelt, de gesprekken die je voert en de interactie, kunnen je verder helpen in je proces en ontwikkeling. De groepen kunnen gevormd worden door twee of drie mensen, exclusief de supervisor. Bij groepssupervisie plannen we tenminste tien zittingen van 1.5 tot 2.5 uur.

Coaching
€ 95,- per uur (excl. Btw.)
Coaching is doelgericht en resultaat is snel merkbaar. Een coachtraject is doorgaans korter dan een supervisietraject en bestaat bij mij uit minimaal twee gesprekken. In een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we welke behoeftes je met betrekking tot coaching hebt.

Weerbaarheidstrainingen 
Het tarief voor trainingen stem ik per opdracht af.

LOCATIE
Een gesprek kan naar wens plaatsvinden: bij mij thuis of op een andere locatie. Voor eventuele reiskosten, buiten Woudenberg, wordt € 0,19 per kilometer in rekening gebracht.

VERGOEDING
Mogelijk kan je in overleg de kosten van een traject terug krijgen via je werkgever. De kosten van supervisie – en coachtrajecten vallen overigens onder scholingsactiviteiten en zijn aftrekbaar bij de belastingdienst.